Dagindeling

Nadat wij de deelnemers zelf hebben opgehaald, starten wij de dag met een kop koffie/thee en iets lekkers erbij. Na dit samenzijn starten wij met onze activiteiten.

Zoals al eerder vermeld kijken wij per dag hoe iemand zich voelt, hoe het weer is en of er wensen zijn… hier passen wij vervolgens onze activiteiten op aan. 

Rond de middag dekken wij samen de tafel eten wij allemaal de zelf klaargemaakte warme maaltijd met een toetje na. Nadat er in alle rust is gegeten is er de ruimte om te rusten of mee te doen aan een aangeboden middagactiviteit.
Aan het einde van de dag sluiten wij weer af met een kop koffie/thee en
wat lekkers om vervolgens naar huis te worden gebracht.

Voorbeelden binnenactiviteiten: Zingen en muziek maken Creatieve activiteiten zoals knutselen / houtbewerken / bloemschikken/ schilderen Lichte gymoefeningen Spelletjes zoals bingo, kaarten ,sjoelen, ganzenbord ,memory, puzzelen etc. Koken en bakken Geheugentraining op individueel niveau

Voorbeelden buitenactiviteiten: Wandelen Meehelpen in de moestuin, onderhoud en plukken groenten Verzorgen van het kleinvee (kippen, konijnen, vogels) Kleine onderhoudswerkzaamheden op en aan het erf (vegen, aanplanten en onderhoud van deze planten en bloemen, lichte snoeiwerkzaamheden) Borstelen van de paarden (individuele activiteit)

Doordat wij beschikken over eigen vervoer hebben wij ook de mogelijkheid om samen naar de winkel te gaan, ergens een ijsje te gaan eten of bij voorbeeld een (hobby/kerst)markt te bezoeken.